Huutokaupan 853 alkuun: 0 vrk 21 h 19 min Seuraavat huutokaupat »

Huutokauppaopas

Huutokauppa on helppoa

Helsingin Pantin huutokauppa palvelee luotettavasti ja vastuullisesti. Kaikki kohteet ovat kokeneiden asiantuntijoiden arvioimia, ja tuotteen hinta muodostuu aina läpinäkyvästi. Voit huutaa tuotteita paikasta riippumatta ja juuri silloin, kun haluat ja tarjota juuri sen hinnan, mikä sillä hetkellä vaikuttaa sopivalta. Päätät itse, kuinka pitkälle haluat pysyä mukana hintakilpailussa.

Rekisteröidy ja kirjaudu

Voit tehdä tarjouksia heti kun olet rekisteröitynyt asiakkaaksemme. Rekisteröityminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla Helsingin Pantin verkkohuutokaupassa. Rekisteröityminen on mahdollista myös Helsingin Pantin toimipisteissä virallisella henkilötodistuksella. Tunnus luodaan heti ja voit rekisteröityä missä ja milloin vain. Sähköpostiosoitteesi on vahvistettava klikkaamalla sinulle lähetettyä aktivointilinkkiä. Rekisteröityminen sinun tarvitsee tehdä vain kerran.

Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla vahvistat sähköpostiosoitteesi ja asiakkuutesi huutokaupassa on valmis.

Rekisteröitymisen jälkeen pääset kirjautumaan huutokauppaan omalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla. Salasanan pääset valitsemaan itsellesi mieluisaksi Omilla sivuillasi. Voit vaihtaa salasanasi itse turvallisuussyistä tai pyytää uuden salasanan, jos unohdat edellisen.

Tutustu tuotteisiin ja inspiroidu

Tutustu kohteisiin huutokaupassa ja löydä sinua kiinnostavia esineitä.Tee hakuja hakusanoilla ja selaa tuotteita kategorian perusteella.

Lisätietoa tuotteista saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme sähköpostitse tai puhelimitse.

Tallenna suosikkeja

Klikkaa kohteen kuvan sydänkuvaketta ja kohde tallentuu suosikkeihisi. Suosikkilistausta pääset katsomaan Omat huudot sivuillasi. Voit huutaa kohteita suoraan suosikkilistauksesta tai poistaa tuotteita listalta.

Tee tarjous ja korota

Huutokaupassa teet tarjouksia joko kertakorotuksena tai korotusautomaatilla. Voit seurata tarjouksiasi Omat huudot sivulla. Jos tarjouksesi ylitetään, saat ilmoituksen sähköpostiisi. Ennen tarjouksen tekemistä on tärkeää, että tutustut kohteen kuvaukseen huolellisesti. Kaikki tehdyt tarjoukset ovat sitovia.

Jos johtava tarjouksesi ylitetään saat ilmoituksen sähköpostiisi. Jos johtava tarjouksesi ylitetään ilmoitetun päättymisajan viimeisen minuutin aikana jatketaan kohteen myyntiaikaa yhdellä minuutilla.

Huutokaupassa tarjouksesi on oltava vähintään minimikorotuksen verran enemmän kuin sillä hetkellä johdossa oleva tarjous.

Minimikorotusportaat huutokaupassa ovat (3.5.2019 alkaen):

0 - 99 € , minimikorotus 5 €
100 - 499 €, minimikorotus 10 €
500-1999 €, minimikorotus 20 €
2000-4999 €, minimikorotus 50 €
Yli 5000 €, minikorotus 100 €

Tarjouksia voi tehdä minimikorotusportaiden mukaisille summille.

Myynnistä poistuneet tuotteet

Myynnistä poistuneet tuotteet ovat hoidettuja lainoja, joita alkuperäinen panttaaja on joko lyhentänyt, uudistanut tai lunastanut.

Huutokaupan kulku ja tarjousten seuranta

Voit seurata johtavia tarjouksia reaaliaikaisesti huutokaupassa, omia tarjouksiasi Omat huudot sivulla ja asettamiasi korotusautomaatteja tuotteiden sivuilla.

Jos kohteesta on myyntiajan viimeisen minuutin aikana tehty tarjous, kohde ei sulkeudu ilmoitettuna päättymisaikana, vaan myyntiaikaa pidennetään automaattisesti 1:llä minuutilla viimeisimmästä tarjouksesta alkaen. Kohde sulkeutuu vasta, kun viimeisimmän minuutin aikana tuotteesta ei ole jätetty uusia tarjouksia.

Maksa ja tilaa toimitus

Huutokaupan aikana voit seurata tarjoustesi menestymistä Omat huudot -sivulla. Jos tarjouksesi johtaa huutokaupan päättyessä tarjouskilpailua, olet voittanut kyseisen kohteen. Saat siitä ilmoituksen myös sähköpostiisi. Voittamasi kohteet siirtyvät huutokaupan päätyttyä maksettavaksi Kassaan.

Maksuaikaa on kahdeksan vuorokautta. Voit maksaa verkkopankissasi, osamaksulla ja yleisimmillä luottokorteilla. Valitse maksaessasi tuotteille toimitustapa. Jos valitset toimitustavaksi noudon huutokaupan toimipisteestä, erillistä toimitusmaksua ei peritä. Toimipistenoudon yhteydessä voitetut kohteet on mahdollista maksaa myös käteisellä.

Toimitusmaksut

https://huutokauppa.pantti.fi/toimitusmaksut


Aseet huutokaupassa

Huudettu ase on maksettava kahdeksan päivän kuluessa huutokaupan päättymisestä, minkä jälkeen asetta säilytetään, kunnes asiakas toimittaa vaadittavat dokumentit. Niitä ovat poliisilta haettava henkilökohtainen hankkimislupa kyseiselle aseelle sekä asiakkaan voimassaoleva henkilöllisyystodistus (henkilökortti tai passi), jotka on esitettävä asetta lunastettaessa. Nouto tapahtuu huutokaupassa ilmoitetusta toimipisteestä.

Jos asiakas valitsee noudon sijasta toimituksen, kuljetus tapahtuu Matkahuollon välityksellä. Kopio henkilötodistuksesta ja alkuperäinen hankintalupa on toimitettava ennen postitusta siihen toimipisteeseen, jossa ase sijaitsee. Ostajan allekirjoitus on oltava hankintaluvan jokaisessa kappaleessa.

Helsingin Pantin huutokaupan asiakkaat ovat yksityishenkilöitä. Asetta ei ole mahdollista ostaa yrityksen nimiin eikä yrityksen elinkeinolupa sovellu käytettäväksi aseen luovutukseen tarvittavana asiakirjana.

Lisätietoja: huutokauppa@helsinginpantti.fi ja numerosta 09 2705 3085