Huutokauppa 845 päättyy: 2 vrk 15 h 57 min Seuraavat huutokaupat »

Toimitusmaksut

Toimitusmaksut 

Pikkupaketti: Postipaketti + käsittelymaksu 10€
Pikkupaketti on edullinen ja kätevä tapa lähettää kevyttä pientavaraa, joka mahtuu postilaatikkoon tai postiluukusta. Kaikkialle Suomeen aina päiväpostin mukana. Pikkupaketissa on kevytseuranta eli lähettäjä näkee lähetysten seurannasta, milloin paketti on Postin prosessissa. Esimerkiksi: Korut, juhlarahat ja kellot ilman rasiaa.
Maksimimitat: 35,3 x 25 x 3 cm. Maksimipaino: 2 kg. Maksimiarvo: 100 €.

Matkahuolto: Lähellä-paketti + käsittelymaksu 15€.
Suurille ja painaville esineille sekä musiikki-instrumenteille esim. kitarat. Lähetys toimitetaan Matkahuoltoon ja Matkahuollon-asiamiehelle. Lähetystä voi seurata lähetystunnuksen avulla. Huom. matkahuolto veloittaa asiakkaalta lisäksi rahdin.
Maksimimitat: 60 x 70 x 120 cm. Maksimipaino: 55kg

Postipaketti: Postipaketti + käsittelymaksu 17€
Suuremmille, postiluukusta mahtumattomille, esineille. Noudetaan saapumisilmoituksella lähimmästä postin toimipisteestä. Lähetystä voi seurata lähetystunnuksen avulla. Esimerkiksi: Rannekellot rasiassa, pöytähopeat ja juhlarahat rasioissa.
Maksimimitat: 120 x 60 x 60 cm Maksimipaino: 35kg

Posti, kirjattu kirje: Kirjattu kirje + käsittelymaksu 15€
Kirjattu kirje toimitetaan vastaanottajan osoitteen mukaiseen postiin. Lähetystä voi seurata lähetystunnuksen avulla. Esimerkiksi: Korut, juhlarahat ja kellot ilman rasiaa.
Maksimimitat: 250 x 353 x 30 mm. Maksimipaino: 2kg, Maksimi-arvo: 500 €

Posti, vakuutettu: Postipaketti postivakuutetuille lähetyksille + käsittelymaksu 20€
Postivakuutettu lähetys toimitetaan vastaanottajan osoitteen mukaiseen postiin. Postivakuutetun lähetyksen vakuutusarvo voi olla enintään 15 000 €. Lähetystä voi seurata lähetystunnuksen avulla.
Maksimimitat: 1 000 x 600 x 600 mm Maksimipaino: 2kg

Posti, särkyvä: Postipaketti helposti särkyville + käsittelymaksu 25€
Särkyvä-lisäpalvelun avulla lähetät helposti särkyvää tai taittuvaa tavaraa (esim. elektroniikkaa, keramiikkaa ja lasia). Noudetaan saapumisilmoituksella lähimmästä postin toimipisteestä. Lähetystä voi seurata lähetystunnuksen avulla.
Maksimimitat: 120 x 60 x 60 cm Maksimipaino: 35kg